Samen voor online succes

Bij Square Marketing hebben wij als missie om uw online doelstellingen op een effectieve wijze succesvol te behalen. Dit doen wij door maatwerk te bieden. Wij zijn full-service en weten daarom welke onderdelen het meest doeltreffend zijn voor uw business en doelstellingen.

 

Uw onderneming is bij ons altijd het startpunt. U kent uw business als beste. Daarom gaan wij eerst in gesprek, want wij zijn zeer benieuwd naar uw verhaal en welke doelstellingen u wilt bereiken.

 

Strategie op maat

Iedere business is uniek en dat begrijpen wij. Daarom kiezen wij voor maatwerk om uw online doelstellingen succesvol te behalen. Wij hebben de tools en kennis en u de dromen en visie. Samen gaan wij hiermee voor maximaal resultaat!

 

Inzicht in de voortgang

Door middel van overzichtelijke rapportages die wij uitgebreid toelichten bent u op de hoogte van de resultaten. Korte, directe communicatielijnen zorgen dat u altijd snel antwoord krijgt.

 

Geen contractverplichtingen

Een contract beperkt onze werkzaamheden en daarmee ook uw tevredenheid.

Bij ons krijgt u dan ook geen langlopende contracten voorgeschoteld. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid en geloven dat dit u inspireert om voor ons te kiezen!

 

Waarom u voor ons kiest

 

Maatwerk

Een standaard pakket is ontoereikend  voor uw unieke business . Wij kiezen voor maatwerk om maximaal resultaat te behalen voor uw specifieke doelen.

Directe en heldere communicatie

Heeft u een vraag of idee? Dankzij de korte, persoonlijke communicatielijnen kunt u direct bij ons terecht.

Up-to-date kennis

Het landschap van online marketing verandert razendsnel. Wij blijven daarom constant op de hoogte van de nieuwste trends en tools. Deze kennis passen wij direct toe wanneer zij uw campagnes verbeteren.

Missie

Onze missie is om ondernemingen de online groei te geven die zij verdienen. Volgens ons profiteert iedere business van een doelgerichte online marketing campagne.

Wij geloven dat iedere business en ondernemer uniek zijn. Daarom kiezen wij voor een online marketing strategie op maat. Hiermee wordt de effectiviteit van de campagne gemaximaliseerd en wordt de waardepropositie van de onderneming versterkt.

Visie

Online marketing is een krachtige tool om uw doelstellingen te behalen en moet niet worden toegepast als doel opzich. Deze visie op online marketing zorgt voor een genuanceerde, heldere werkwijze in een branch die constant, razendsnel ontwikkeld.

Onze doelstelling is om zo veel mogelijk gepassioneerde ondernemers  te voorzien van een strategie die op lange termijn fundamenteel bijdraagt. Immers gaan wij altijd voor online groei en als partner groeien wij graag met u mee.

Voelt u zich aangesproken door deze mentaliteit? Dan vormen wij een goede match!

Bent u overtuigd?

Neem dan contact op en ga voor online succes!