Uw doelstelling is onze instelling

Inbound

Onze eerste stap is het bepalen van uw doelgroep en deze te koppelen aan uw doelstelling.

Inspirirende content, SEO en het optimale gebruik van social media.

Dit zijn de bouwstenen voor de inbound marketing die als basis dient voor uw online marketingstrategie.

Advertising

Na het creëren van content is het belangrijk dat deze verspreid wordt. SEO speelt hierin een rol, maar met adverteren bereikt u op een zeer gerichte wijze uw doelgroep.

Al onze medewerkers zijn Google Ads Qualified en weten exact hoe zij de beste ads-campagnes voor uw doelgroep bouwen.

Data

Data zorgt voor de ruggengraat van uw online marketingstrategie. De verzamelde data uit onze tools weten wij op waarde te schatten en in te zetten voor maximaal resultaat.

Voor een educated guess moet u bij een ander online marketingbureau zijn. Bij ons krijgt u enkel aanbevelingen op basis van harde data!

Conversie

Dit is waar de keiharde euro’s aan bod komen. Uiteindelijk leidt alle branding, vindbaarheid en advertising tot een aankoop of lead. Toch?

Conversieoptimalisatie is last, maar zeker niet least in onze werkwijze. Als de bezoeker eenmaal op uw website of webshop is zorgen wij voor het laatste belangrijk duwtje.

U staat centraal

Het brede scala aan diensten zorgt dat uw specifieke behoefte altijd bij ons vervuld wordt. U staat bij ons centraal. Daarom kiezen wij enkel voor de tools die u nodig heeft. Wellicht profiteert u voornamelijk met uw business van meer bezoekers door een hogere positie in Google. Of mogelijk heeft u voldoende bezoekers en hebben deze een laatste zetje nodig om over te gaan op een conversie.

Bij Square Marketing kiezen wij altijd samen met u voor de juiste tools om online succes te behalen!

Bent u overtuigd?

Neem dan contact op en ga voor online succes!